Trots att vi lever i ett modernt samhälle så är det inte på alla punkter som samhället har kommit ikapp, inte sant? För fortfarande finns det, dessvärre, dem som anser att män är bättre än kvinnor. Som tur är så är förändring på väg, inte en dag för tidigt.

Då och då stöter man i livet på någon som fortfarande inte tycker eller tror att kvinnor och män kan utföra ett arbete lika bra, eller kan ha samma fritidsintressen. En väldigt förlegad syn på livet, med andra ord, och som kvinna är det aldrig roligt att träffa någon som inte tror på en som person, enbart på grund av sitt kön. Som tur är så håller det på att förändras allt mer och även om vi inte riktigt är i mål än, så är det allt fler som kommer till den smarta insikten om att alla är vi människor. Kvinnor kan med andra ord vara lika intresserade av bilar och automation som män, och därmed basta!

Så när det kommer till den skara människor som alltid tycks vilja skilja på våra olika två kön, vad ska man egentligen göra åt dem? Först och främst beror det på vem det är och vilken relation man har till honom, henne eller hen. Är det en person som står dig nära, en ytlig bekant eller kanske rent av ett försäkringsbolag? Alla måste man ta sig an på olika vis, men något som man alltid bör göra är att behålla lugnet. Trots att det kan vara otroligt svårt att hålla sig lugn när man diskuterar med någon som är ute och cyklar, så är det viktigt. Ingen lyssnar på någon som är arg, och att ha sakliga argument är alltid den bästa vägen till att bli lyssnad på. Det kan vara jobbigt att behöva övertala folk på något vis, men det är alltid värt det i det långa loppet.