Efter en renovering är det kul att uppdatera inredningen och få något nytt. Med små förändringar och snygga inredningsdetaljer kan du enkelt skapa den rätta känslan i vardagsrummet. Ett tips är att våga satsa på din personliga stil och snygga inredningsdetaljer.

När du nyss har genomfört en omfattande renovering hemma har du alla möjligheter att inreda på ett helt nytt sätt. Med smarta möbeltricks och knep kring inredningsdetaljer kan du förvandla vardagsrummet till ett topprum. Ett tips är att hänga upp snygga gardiner. Nu i vinter passar det perfekt att hänga upp sammetsgardiner som skapar en mysig och exklusiv känsla. Du kan hitta sammetsgardiner på https://www.nolhagahem.se/sv/articles/98/sammetsgardiner som både är snygga och av bra kvalité. En annan fördel med sammetsgardiner är att de bidrar till att behålla värmen inomhus på grund av tjockleken. Tänk på att hänga upp dem på rätt sätt för ett optimalt resultat.

“Mät rätt från början och anpassa gardinlängderna därefter.” Läs mer här om hur du ska hänga gardinerna.

Ta ut svängarna i inredningen

Att våga ställa ut möblerna i rummet en bit från väggen är ett annat knep som gör mycket för vardagsrummet. Det ger ett ombonat intryck och rummet kommer att kännas luftigt och levande. Ett tips för att inte behöva köpa ny inredning är att använda det du har och skapa något nytt av det. Att stapla favoritsaker på höjd är ett knep som kan ge ett charmigt och livfullt intryck utan att det känns stökigt i rummet.