Att generalisera när det kommer till kvinnor och män och deras likheter respektive skillnader är självklart farligt. Det mesta är ju faktiskt individuellt och grundar sig inte i vilket kön man har. Åtminstone inte saker som handlar om vår personlighet. Ett faktum är däremot att kvinnor är bättre på att mysa än män. Eller ja, det är i alla fall vad vi kvinnor tycker. Männen tycker nog ofta tvärtom, eller så tycker de att kvinnor har mer intriger och tjafs än vad männen har. Det kanske stämmer med vissa kvinnor och antagligen i vissa åldrar. Hur som helst – vi vuxna kvinnor som inte har den intrig- och tjafsframkallande personligheten är i alla fall otroligt bra på att hitta på mysiga saker ihop, året runt.

Mysiga stunder i vintermörkret

Nej, januari är väl inte den mest uppiggande eller sociala tiden på året men trots det finns det en rad mysiga saker man kan hitta på med sina vänner. Ett av de bästa och mysigaste sätt att umgås är på balkongen och all utsikt som denna ger. På vintern lockar självklart inte den här delen av hemmet så överdrivet mycket med tanke på kylan som råder, men det finns faktiskt sätt att undkomma även detta. Med en inglasning av balkongen blir denna som ett extra rum i hemmet som faktiskt går att utnyttja året runt. En inglasad balkong ger dig det bästa av två världar.

På sommaren kan man öppna upp skjutfönstren så mycket att balkongen känns i princip lika öppen som innan inglasningen. På hösten och vintern låter man självklart dessa skjutfönster vara stängda hela tiden för att hålla värmen inne och snö och kyla ute. Att sitta med tjejerna på balkongen och dricka vin och mysa är för många något av det bästa som finns, och självklart vill man kunna göra det även när det är kallt och mörkt ute. När balkongen är inglasad kan man inreda balkongen som vilket litet rum som helst. Mattor, fåtöljer, mysiga kuddar, filtar, bord och mys-lampa är sådant som gör balkongen till ett riktigt mysrum. Tycker man att balkongen fortfarande känns för kylig, trots inglasningen, kan man självklart installera en värmelampa på balkongen eller helt enkelt tända massa värmeljus för ökad värme och mysfaktor.