När det kommer till att fynda och hitta billiga varor av olika så slag så verkar det vara kvinnornas område. Aldrig någonsin har kvinnan varit så duktig på att hitta billiga reafynd eller prylar till reducerat pris. Det spelar ingen roll om det så handlar om billiga fönster till renoveringen eller ett snyggt klädesplagg på mellandagsrean, är det något kvinnor kan så är det fynda prylar.

Så om du av någon anledning  behöver hjälp med att fynda någon pryl av någon slag är kvinnosläktet helt klart dit du bör vända dig. Men vad beror då detta egentligen på? Och hur kommer det sig egentligen att män inte alls är lika bra på att fynda som kvinnor? Är det något genetiskt eller är det bara så att kvinnornas ”shoppinggen” helt enkelt har gett dom goda kunskaper när det kommer till att shoppa och inhandla fynd? Frågorna är många, men svaren ganska få. Därför så kommer här några tips på hur man gör för att fynda mera:

  • Var smart – Vet du att det snart är dags för sommarrea eller mellandagsrea, invänta då den. Det är lätt att man köper en pryl och sedan så hittar man samma produkt fem dagar senare på rean.
  • Planera – Ett bra fynd kan man aldrig var redo för, men man kan faktiskt se till att vara lite redo när det väl dyker upp. Detta kan röra alltifrån ekonomin till att kunna ta hem varan i fråga.
  • Spontanitet – Många män vågar inte köpa och drar sig för det. Kvinnor är mer spontana och lever ut lite er när det kommer till shopping. Så våga mera!