Blev saker inte riktigt som du tänkt dig och det nu är dags att flytta från din sambo? Den praktiska biten med utflytten kan lätt bli en tung börda och när tankarna är på annan plats är det viktigt med rätt hjälp.

I den här artikeln kan du ta del av konkreta tips på saker som underlättar en plötslig och oförberedd utflytt.

Våga be om hjälp

När det gäller själva transporten av dina ägodelar, kläder och prylar är det viktigt att ha tillgång till en rymlig bil. Bor du i exempelvis Göteborg blir flytten genast komplicerad om du behöver köra allt för många vändor. Hårt ansträngd trafik och trånga gator som gör det svårt att hitta parkering är knappast det optimala utgångsläget.

Precis som en flyttfirma säger så flyttar du smidigast med en flyttbil i rätt storlek även om du får flytthjälp av vänner:

-Då kan du också höra av dig till oss eftersom att vi erbjuder uthyrning av stor lastbil, liten lastbil, skåpbil, släp samt släpkärra.

Klicka in och Läs mer här om hur du enklast bokar flyttbil i rätt storlek just du behöver vid plötslig utflytt.

Det kan kännas obekvämt att be om hjälp av vänner eller familj med kort varsel, men allt fler separerar och de som bryr sig om dig dömer inte. Du kommer med andra ord säkert få ett JA från de personer du ber snällt om hjälp för att flytta ut från din sambo. Kanske är det en rimlig idé att höra dig för med personen du delat boendet med om att få några ensamma timmar i bostaden för att förbereda flytten. Ett tips är att ta en titt på den här listan när du ska planera din utflytt.